Referenties


Samenwerkende bedrijven

www.massage-info.nl

Doormiddel van deze website vind u een masseur in uw regio!

 

Fysiobinnenstad

Op zoek naar fysiotherapie in Tilburg om snel in beweging komen en het liefst pijnvrij? Dan ben je bij Fysio Binnenstad aan het juiste adres. Jouw hulpvraag staat bij ons centraal. Samen met jou werken we door middel van een actieve aanpak aan een optimaal herstel. Met de specialisaties manuele therapiesportfysiotherapiemedical taping, rug revalidatie en reguliere fysiotherapie biedt Fysio Binnenstad als beste Fysiotherapeut inTilburg zorg op maat.   

Viva La Fitness

Viva la Fitness betekent letterlijk lang leve de fitheid! Je haalt simpelweg meer uit het leven met een fit en gezond lichaam. De weg hier naartoe is alleen niet altijd even makkelijk. Mensen met een (drukke) kantoorbaan komen niet aan hun dagelijkse beweging zonder hier pro-actief mee aan de slag te gaan door te gaan sporten. Het is na een lange dag werken ook lastig om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan of te gaan squashen. Ook op het gebied van voeding is het dan moeilijk om in te schatten hoeveel je moet eten. Wat mag je nou binnenkrijgen aan calorieën? Wat is nou ‘’gezond’’ eten? Mag ik nooit meer een pizza eten? Mensen hebben veel vragen betreft hun voeding. Viva La Fitness staat ook voor kwaliteit van leven. Hier hoort natuurlijk ook lekker eten bij. De meeste mensen voelen er helemaal niets voor om de rest van hun leven calorieën te tellen. Gelukkig hoeft dit ook niet. Wel is het belangrijk om voor jezelf te weten waar je balans hierin ligt. Voldoende beweging en gezonde voeding spelen hier een belangrijke rol in.

Pink Boxing

Een nieuwe work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Al met al een totale conditietraining. Het unieke aan deze boksles is dat het alleen voor vrouwen is. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog, en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is slechts het middel. Maar wel een fantastisch middel!! 


De Blessurehoek® is een uniek concept waarbij u als bewegende consument bij de Apotheek/Fysiotherapeut terecht kunt voor de aanschaf van hulpmiddelen. Persoonlijke gezondheid is voor de meeste mensen het allerhoogste goed.

Kaart
Opbellen
E-mail